Dvynukai

kokie jus visi jau dideli, mums dar tik 7men.ir kaip sekasi dvynukus augint?

- 1
- mano

pas mus poryte 4,5m
oj, cia tokia "specifika" tie dvynukai...
mūsiškiai labai komandiški, neišskiriami....bet kartais dideli draugai, kartais priešai
bet va mažiukas broliukas tai atskirtas būna, manau ne dėl amžiaus skirtumo ar interesų, o todėl, kad jie DVYNIAI.

kaip jums sekasi augti, ar laiku gime dvynukai, ar viska ismoksta daryti pagal amziu?nes mes gimem 35sav,dabar mums 7mem dar gerai nesedim, mergyte tik vartytis neseniai ismoko...

Ir pas mus dvynukai :-) metai ir 4 menesiai :-) tas pagal amziu labai salyginis dalykas, nes ir po viena, ir laiku gime vaikučiai skirtingu metu visko ismoksta, o jums pagal nestumo laika juk dar nera 7 men :-)

augti sekasi gerai, na atsisedo vienas 7men, kitas po dvieju savaiciu, o paskuj.. ir nuvare, sliauzt, ropot, stotis.. nelyginu savo vaiku su kitais, ir net tarpusavyje, tai kazkaip ir ramu
o gimem 36sav.

pas mane dvyniai poryte 11men. Stovi jau abu ir eina uz ranku gime 35 sav

Pas mane berniukai 6 mėn. Gimeme 38,5 sav. Skatino, nes net uzsibuvo vartomes i visas puses, norim sedeti, bet dar ne

tai taip nera pagal gestacini amziu 7men bet vistiek neramina, berniukas tai lyg ir nieko bet mergyte kaip tesliuke, visa tokia suglebus

Mano dvynukama 6,5 men, bet irgi dideliu aktyvumu nepasizymi. Vienas vartosi, kitas tik kartais apsivercia, sedet nei vienas neprilaikomas nepasedi, stovet irgi silpnai. Paskaicius cia atrodo, kad beveik visi kudikiai 6 men jau begioja , sedi ir kalba. As irgi nerimauju, bet visi gydytojai kaip susitare tvirtina, kad kol kas viskas su jais tvarkoj ir ner ko per daug noreti, ypac is dvynuku. Gime 37,5 sav. 10 balu abu.

Oooo, labas mamamadu2
kaip fainai, vel "susitikome"
pas mus viskas gerai - vartomes, valgom koses ir MP dar, kuo labai dziaugiuosi
o kaip Jus ir Jusu leliukai? Gal dziaugesi pirmuoju sniegu?